Jokaisella meillä on omat keinonsa selviytyä syksyn pimeydestä ja synkkyydestä, minulla kynttilät ja (hyvällä omallatunnolla) herkuttelu ovat asioita, jotka saavat jopa toisinaan pitämään vuodenajasta, jolloin aina on joko pimeää tai helvetin pimeää...

Kynttilöiden valo on aivan erilaista kuin minkään lamppujen tai valaisimien, ja jollain tapaa se valaisee paljon enemmän kuin varsinaisen fyysisen valaistusarvonsa puolesta tekee. Varsin valaistunut ajatus... Ainakin tunnelmaa kynttilät luovat ihanasti, ja minusta on kiva sytyttää tuikkuja ja kynttilöitä palamaan ihan tavallisina arki-iltoinakin.

DSC_0262.jpg

DSC_0265.jpg

Mutta ei pelkällä kynttilänvalolla syksystä selviä ;) Koska aiemmin tekemästäni syntymäpäiväkakusta jäi hieman kondenssimaitokinuskia ja kermaa yli, loihdin niistä maailman helpoimman jälkkärin, joka kuitenkin ilahduttaa valtavasti.

IMG_1886.jpg

Kesää voi vielä muistella ihanian mustikoiden ja vadelmien muodossa, joihin on varastoitunut edes se vähä aurinko, josta tänä kesänä päästiin nauttimaan. Marjojen kanssa tein kinuskikermaa, jota varten vatkasin kerman kuohkeaksi vaahdoksi ja maustoin kondenssikinuskilla. SImple as that! 

JOS tässä ei kovaa vauhtia lähestyttäisi vuoden ihaninta aikaa eli joulua, voisin miltei esittää vienon toiveen, että voi kun syksy jatkuisi pitkään ja hartaasti... ;)