Keittiön pienkoneita on nykyään valtaisa valikoima! On mitä erikoisimpia härpäkkeitä kaikissa sateenkaaren väreissä. Ja minä olen tietysti se, joka haksahtaa kaikkeen sievään ja näppärään. Tällä kertaa myin sieluni OBH Nordican oranssille (<3) smoothieblenderille, jota täytyi heti päästä testaamaan!

Blenderistä hurmaantuneena en hoksannut ostaa mitään raaka-aineita, mutta kaapista löytyi avokadoa ja banaania, joten niistä tuli yhdessä hunajan ja luonnonjugurtin kanssa minun ja masiinan ensimmäinen yhteinen smoothie.

DSC_0168.jpg

Ero tavalliseen blenderiin on se, että ainesosat ladotaan kulhoon, joka on samalla myös pullo smoothien säilytystä ja kuljetusta varten. Ainekset pulloon ja korkki - jossa on siis sekoitusterä - paikalleen. Sitten vain pullo ylösalaisin kiinni laitteeseen ja surrurrur.

 DSC_0169.jpg

Kun smoothie on valmista, pullo käännetään takaisin oikein päin ja tilalle vaihdetaan toinen korkki, jossa on myös kätevä "juomapullonokka".

DSC_0170.jpg

Smoothie mukaan ja retkelle! Retkellä voi bongata asioita, jotka ovat kauniita...

20150519_104609.jpg

tai eriskummallisia ja joista tullen kertomaan lisää myöhemmässä postauksessa...

20150514_113320.jpg

ellen kuole korvasienen myrkkyyn! Pitänee tutustua vaikka Maku-lehden selkeisiin ohjeisiin http://www.maku.fi/artikkelit/nain-kasittelet-korvasienet ennen lähempää tuttavuuden tekemistä...