Eilisen kakkuprojekti on saatu melkein päätökseen; enää täytyy maistaa lopputulosta :)

Paahdoin aamulla pienen kourallisen cashewpähkinöitä kullanruskeaksi ja kaadoin sekaan pienen teelusikallisen hunajaa ja muutaman pyöräytyksen suolaa myllystä. Laitoin pähkinät lautaselle jäähtymään (ei kannata jättää pannulle jäähtymään, tai ne eivät siitä hevillä irtoa ;)) ja äsken ne tuntuivat niin viileiltä, että sain ripotella ne kakun päälle.

20140728_081728%5B1%5D-normal.jpg

Kakku leikkautui hyvin, ja jopa yleensä hankala ensimmäinen pala irtosi mukavasti.

20140728_081650%5B1%5D-normal.jpg

Pohja saisi minun mielestäni erottua täytteestä paremmin, joten jos teen vastaavanlaista uudestaan, jättäisin ehkä kaakaojauhon pois pohjasta, jotta se jäisi vaaleammaksi. Makujensa puolesta pohja ja täyte erottuvat toisistaan ja tukevat toisiaan: pohja maistuu pähkinäiseltä ja täyte suklaamousselta ilman "oikean" suklaan omaa makua. Kuten kuvastakin näkee, täytteen rakenne voisi olla vieläkin tasaisempi ja silkkisempi, joten muutama lisäminuutti sauvasekoittimen varressa olisi tehnyt terää...

Hyvältä tämä silti maistuu,

20140728_081844%5B1%5D-normal.jpg

ja palanen hupeni näin aamutuimaankin sukkelasti :)