Vaikka ulkona ei ole järin talvista, Kenkäverossa (http://www.kenkavero.fi/fi/page/242) on tähän aikaan vuodesta takuuvarma winter wonderland ja joulumaa. Siksi olikin tänään ihana istahtaa hetkeksi kauniisti katettuun pöytään ja nauttia kaikkia aisteja hivelevä kahvihetki.

20141217_145808.jpg

Kahvihetki kahdelle on upea, pöytään katettava kahvihetki, jossa on tarjolla (ei ehkä voi sanoa pientä) suolaista ja makeaa; pappilan kahvila-ravintolan omaa rieskaa munavoin kanssa, jouluista juustokakkua, marenkeja sekä perinteistä toffeeta.

20141217_145748.jpg

Sisustus on (Kenkäveron verkkosivujen mukaan) Jukka Rintalan käsialaa, ja saman kyllä näkee paikan päällä omin silmin. Kaikki on todella kaunista ja viimeiseen asti mietittyä; valkoiset liinat ja verhot sinisillä yksityiskohdilla, luonnonmateriaalit, hopeiset ja patinoituneen oloiset tina-astiat, lasi sekä ohuet, valkoiset posliinit... sekä tietenkin lukuisat kynttilät, kyntteliköt ja kimaltavat joulupallot, joiden valo ja kimmellys moninkertaistuu useista kristallikruunuista ja -seinävalaisimista. Olisin voinut vain istua ja katsella kaikkea sitä kauneutta, mutta että sai vielä herkkuja maisteltavaksi! Taivas! :)