Perustin tämän blogin vuonna 2013, ja aktiivisen päivittämisen aloitin seuraavan vuoden keväällä. Innostuin bloggaamisesta, kun opetin sitä opetusharjoittelussani kahdeksasluokkalaisille ja opin samalla itsekin uutta. En kuitenkaan arvannut, kuinka alkuinnostus muuttuisi sitoutuneeksi harrastukseksi. Ajattelin aluksi, että laitan siihen mennessä ottamani kuvat blogiin ja teen ehkä muutaman brownien tai pyöräyten parit muffinsit ja siinä se. Innostukseni kuitenkin kasvoi ja lukijoitakin alkoi kertyä, mitä en olisi ikinä etukäteen uskonut! Nyt teitä käy tyypillisesti 300-400 päivässä, mikä on aivan uskomatonta! Vaikka en tunne juuri ketään teistä henkilökohtaisesti, haluan kiittää teitä siitä, että olette jakaneet kiinnostukseni ja ihastukseni ruoanlaittoon ja leivontaan ♥

Sama kiinnostus ja ihastus on edelleen olemassa, ja se on jopa kasvanut matkan varrella. Alkuaikojen tabletilla napsitut kuvat ovat vaihtuneet järkkärillä kuvaamiseen ja valokuvaamisen opetteluun ja myös kuvien editointiin. Ja oppimisprosessi on koko ajan käynnissä. Siksi blogi muuttaakin tästä päivästä alkaen uuteen kotiin osoitteeseen http://reseptinjahellanvalista.blogspot.com/ jossa leipominen, ruoanlaitto ja asiat niiden äärellä jatkuvat aivan kuten ennenkin - vain hieman monipuolisemmilla työkaluilla ja omasta mielestäni entistä kauniimmalla alustalla.

Tämä blogi säilyy niin kauan kuin bittiavaruus ja sivuston ylläpitävä taho vain sen sallivat. Pidän blogin avoimena reseptiarkistona niin itselleni kuin kaikille lukijoille, ja toivon, että moni löytää täältä juhlaan ja arkeen sopivia herkkuja kokeiltavaksi. Jatketaan yhdessä leipomista ja kokkailua Reseptin ja hellan välissä aivan kuten tähänkin asti!

Uuteen blogiin pääset klikkaamalla tästä. Nähdään siellä!