Toisinaan ruoan täytyy olla sellaista kuin tämä postaus; lyhyttä ja ytimekästä. Silti voi kuitenkin syödä herkullisia makuja nautiskellen. Tässäpä yksi esimerkki.

Alkupalaksi tomaatti-mozzarellasalaattia, joka vaatii vain raaka-aineiden huuhtelemisen ja pilkkomisen.

tomaattimozzarellasalaatti.jpg

Pääruoaksi risottoa, jossa maistuvat tällä kertaa itse poimitut kantarellit ja häivähdys sitruunaa. Vaatii toki läsnäoloa ja jatkuvaa sekoittamista, mutta kaiken kaikkiaan valmistuu puolessa tunnissa ja ilman suurempia ponnisteluja.

kantarellirisotti.jpg

(Lasissa tosin on sangriaa, jolla ei juuri liene tekemistä Italian vaan Espanjan kanssa, mutta menkööt välimerellisenä yhteistyönä ;))

Ja jälkiruoaksi mascarponejäätelöä, jota Carte D'or ystävällisesti on valmistanut valmiiksi herkuteltavaksi. Jäätelön seassa on kuningatarhilloa sekä pistaasipähkinää, joista hillo on mukavan raikasta ja pähkinät antavat mukavasti suutuntumaa.

DSC_0301.jpg

Buon appetito!